2016/06/07

Gecenin Ardından Kitap Yorumum



Gecenin Ardından - Lauren Blakey
Puanım 5/4

Dünyaları tutku, haz ve sırlar üzerine kuruluydu. Julia'nın gereğinden fazla sırrı vardı, ama Clay onu aklından çıkaramıyordu. Ona ve birlikte geçirdikleri gecelere o kadar tutkundu ki, işine bir türlü konsantre olamıyordu. Sadece o vardı aklında.

Julia bir yakın bir uzak davranışlarıyla onu sinirlendirdiğini biliyordu, ama kendince sebepleri vardı. Eski sevgilisinin onu içine çektiği suç dünyası yüzünden, aylardır peşinde dolaşan beladan kurtulmaya çalışıyordu. Bu beladan bir kurtulabilseydi… Belki o zaman onu baştan aşağı tutuşturan adamı yeniden hayatına sokabilir, onun hem kalbine, hem aklına hem de vücuduna sahip olabilirdi. Çünkü Clay, Julia'yı bir bütün olarak istiyor, hakkındaki tüm gerçekleri öğrenmeden onu kabul etmiyordu. 

Julia'nın kız kardeşinin düğününde yeniden karşılaşınca ikinci bir şans elde edeceklerdi ama bu sefer Julia'nın, Clay'e tüm kapılarını sonuna kadar açması gerekecekti. Böylece aralarındaki yoğun kimyasal çekimin ne boyutlara ulaşabileceğini ve aşkın, Julia'nın geçmişindeki tehlikenin ötesine, yeni geleceklerine taşınıp taşınamayacağını öğreneceklerdi.


Tutkulu geceler serisinin ikinci kitabını fazla ara vermeyip aradan çıkarayım dedim. İyi ki öyle yapmışım zira kendisi yaklaşık 2 saatte bitti. Hemen kurgunun geçtiği süre çok kısaydı, hem de hikaye çok akıcıydı. Karakterlerin ayrıldıktan sonra barışmaları ve birbirlerine dürüstlüğü seçtikten sonra problemlerle birlikte baş etmeleri çok güzeldi. 

Ancak bütün bunların oluş süresi çok kısa geldi bana.. Aşkın zamanı olmaz ama güvenmek için biraz daha zaman gerekmez miydi? Cinsel sahneleri yine olsa da ilkine göre daha azdı ve daha çok ilişkileri ve birbirlerini tanımaları üzerineydi. Kardeşinin düğünü ve diğer arkadaşları ile geçen bölümler zorla da olsa çifti yatak odasından çıkarmış.   

Hikayeyi sevdim ama beni rahatsız eden bir yanı var. Ne olduğunu bulamasam da böyle bir şey eksikmiş gibi hissettim. Böyle sanki her şey oldu bitti ye gelmiş. Aslında daha uzun bir olaylar zincirini kesip anlatmış gibi bir tat bıraktı ağzımda.. Gerçi bunun nedeni her ne kadar akıcı olsa da tahmin edilebilir olmasıydı. Şu da olsun, bunu da de bitti zaten diye diye sayfa çevirdim.

Seri novellalarla yaklaşık 15 kitap olarak tamamlanmış. Ara kitaplar aynı karakterler üzerine mi incelemedim ve sanırım ülkemizde çevrilir. 

İlk kitap Gecenin Sonu yorumum..











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Online Okuyucular;