2016/05/31

Gecenin Sonu Kitap Yorumum


Gecenin Sonu - Lauren Blakely
Puanım 5/4
"Kendini benim kontrolüme bırak."

Dünyaları seks, aşk ve yalanlarla doluydu. Onu baştan çıkarıyordu. Aklını ve bedenini tamamıyla ele geçirmişti. Ruhu da sözcükleri kadar seksiydi. Clay Nichols, Julia Bell'in isteyebileceği her şeye sahipti, ama aynı zamanda da sahip olamayacağı tek şeydi. Bir gece hayatına girmiş ve ona hiç bilmediği bir zevkin ve aşkın kapılarını açmıştı. Bedenini ve düşüncelerini ele geçirmişti. İşte bu da onu çok tehlikeli kılıyordu.

Julia, onunla geçirdiği, aklını başından alan bir haftanın ardından ondan apar topar kaçmıştı, ama şimdi Clay, ona sahip olmaya kararlı bir tavırla karşısında duruyordu. Julia, onda uyuşturucu etkisi yaratıyordu. Ateşli, unutulmaz ve asla tadına doyulmayan. Julia, onun için tam bir gizemdi ve Clay mücadele etmeden onun gitmesine izin vermek niyetinde değildi. 


Ama Julia'nın mutlu olabileceğine dair en ufak ihtimali dahi yerle bir etmekle tehdit eden karanlık sırları vardı. O aranan bir kadındı - riskli, tehlikeli - ama yine de aralarındaki çekim inkâr edilemezdi. Aşkta daha önce hüsrana uğramış iki insanın tutkuları ve özlemleri, tehlikeyle buluştuğunda yeniden güvenmeyi başarabilirler miydi? 

Kapağından da anlaşılabileceği gibi, şehvetli bir aşk romanı.. Aynı zamanda biraz Bdsm vurgusu var ama çok hafif.. Yazarın tarzını ve kitabın akıcıığını sevidm. Karakterlerin ilişkisi %90 seks üzerinden kurgulanmış. Bu tarz kitaplarda bu anlaşılabilir olsa da azaltılabilirmiş gibi geldi bana..

Julia, eski sevgilisi mafyayı dolandırıp kaçtığında onun borçlarını ödemek zorunda kalmış, bunun içinde onlarla çalışan aynı zamanda ortağı olduğu barda barmaidlik yapan bir kadın.. Clay ise başarılı bir avukat. Onunda eski sevgilisinden ağzı yanmış.

İkili tek gecelik bir gece yaşamaya karar veriyorlar ancak birbirlerinden tek gece de kopamıyorlar. One night stand'in aşka dönüşmesi ve bu arada Julia'nın sevdiklerini koruma çabasının anlatıldığı hikayede en sevdiğim nokta Julia'nın kesinlikle güçlü bir karakter olması.. O mızmız, güçsüz, erkeğe köle olan kadınlardan değil. Clay'de ona keza çok güçlü bir karakter..

İkisinin kimyasını sevdim. Hikaye ikili anlatılıyor ve bir yerde arka arkaya aynı diyaloğu ikisi de anlatınca 'Noluyoruz?' dedim ama bu tek yerde ve çok küçük bir kısımdı. Bunun dışında okurken nasıl yani bunu unutmuşlar dediğim şeyleri yazar hemen eklemiş sanki beynimde konuşuyormuşuz gibi.. O yüzden benim gözüme çarpan bir boşluk yoktu.

kitap Tutkulu Geceler serisinin ilk kitabı, benimde yazardan okuduğum ilk kitap. Tarzını sevdim. Konusu çok enteresan olmasa da kitabı da sevdim. İkincisini mutlaka okurum.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Online Okuyucular;