2015/12/27

Benimle Kal - Rebecca Donovan / Nefes Serisi #2


Benimle Kal - Rebecca Donovan 
Puanım 5/5
''Hayatın anlamını istediğin kadar sorgulayabilirsin, ama şunu bil ki benim anlamım sensin...''

Dürüst, korkusuz ve tutku dolu... Benimle Kal, duygularınızı heyecan dolu bir yolculuğa sürükleyip tahmin bile edemeyeceğiniz bir sona ulaştıracak.

(Tracey Garvis-Graves,New York Times Bestseller Yazarı)


''Serinin bu ikinci kitabını okuduktan sonra söyleyebileceğim tek şey şu: Kesinlikle beklediğinize değecek.'' (Amazon)



İkinci kitapta Emma alkol sorunları olan  annesi ile yaşamaya başlıyor. Çok ideal bir hayat olmayacağını bilmesine rağmen ona bir şans vermek istiyor ve tabii ki burada da çuvallıyor. Alkol sorunları olan annesi Emma'yı babasının ölümünden sorumlu tutuyor.(Hiç alakası olmamasına rağmen) Ve bu kitapta tanıştığımız Jonathan, aslında annesinin sevgilisi ama Emma'dan hoşlanıyor.:( 

Kendisi de geçmişinde sorunlar yaşayan Jonathan ile Emma'nın yakınlaşması bir aşk üçgenini ortaya çıkarıyor. Bu duruma her ne kadar kızsam da mükemmel bir hayata sahip olan Evan'ın onu anlayamayacağını düşünen Emma, elinde olmadan sıkıntılarını Jonathan ile paylaşabiliyor ve Evan'ı daha fazla sıkıntıya bulaştırmak istemiyor. Doğru bir karar mı bilemedim ancak Evan bu kitapta çok kırıldı. Hoş bunda kendi annesininde payı çoktu ama ..

Emma 18 yaşına gelmesi ile babasının ölmeden önceki talimatı üzerine avukatı onunla irtibata geçiyor. Hem babası hakkında daha fazla bilgi sahibi olması açısından hem de aslında babasının zengin olması Emma'ya kalan hayatı iel ilgili seçim yapma şansı tanıyor.

Sonuçta bu kitabı da çok sevdim. Okumadıysanız hemen okumanızı tavsiye ederim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Online Okuyucular;