2015/12/23

Aşkın Şarkısı / Kylie Scott

Aşkın Şarkısı - Kylie Scott
Puanım 5/5
Jimmy Ferris ile yakından tanışmanıza az kalmış olabilir… Stage Dive grubunun en huysuz, en asabi ve en kendini beğenmiş çocuğuyla tanışmaya hazır mısınız?
Stage Dive’ın vokalisti Jimmy her istediğini, her istediği anda elde etmeye alışmıştı; bu ister içki, ister uyuşturucu, ister kadın olsun. Fakat sonu gelmeyen taşkınlıkları hem kendisi hem de grup için bir felakete dönüştüğünde Jimmy ipleri yeniden eline almak zorunda bırakılmış ve onu beladan uzak tutacak yeni asistanı Lena’yla karşı karşıya kalmıştı.
Lena, seksi rock yıldızının zırvalıklarına boyun eğmeye niyetli değildi ve aralarındaki çekime rağmen ilişkilerini tamamen profesyonel seviyede tutmaya kararlıydı. Fakat Jimmy sonunda Lena’yı fazla zorlayarak kaçırmayı başardığında, belki de başına gelen en iyi şeyi kaybetmiş olacaktı…
“Her ânını adeta içimde yaşadım ve kitabı bitirdiğim anda yeniden başlamak istedim. Her kızın hayallerini süsleyen türden bir rock yıldızı ve aşk hikâyesi.” -Maryse’s Book Blog
“Sürükleyici, seksi ve duygusal.” -Dear Author
“Harikulade ve leziz. Kesinlikle bu yıl okuduğum en iyi kitaplardan biri!” -The Book Pushers

Daha önceki kitaplarda tanıştığımız grubun solisti Jimmy Ferris 'in aşkı bulmasını anlatıyor ve tabii ki grubun tanıdığımız diğer karakterlerinin de hayatlarının nasıl devam ettiği hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Bu seriyi sevmemin başlıca nedenlerinden biride bu sanırım.

Serinin diğer kitaplarını okuyanların bileceği gibi Jimmy Ferris madde bağımlılığı ile Stage Dive grubuna gerek medya yolu ile gerekse özel yaşamlarında zarar veriyordu ve kardeşi David Ferris'in çektiği rest sonucu rehabilitasyonu kabul etmişti. Yanında eşlikçi/rehber bulunması gereken Jimmy tüm huysuzluğuyla hepsini kaçırıyor ya da kovuyordu. 
David, Lena'yı görür görmez onun uygun kişi olduğunu düşünüyor ve Lena ile Jimmy 24 saat birlikte yaşamaya başlıyor. Lena ise grubun menajerlerinin yanında bulduğu işten memnun değil. O gün patronunun onu çok zorladığı bir anda yaşadığı patlamanın ortasına Stage Dave grubu düşünce ne yapacağını bilemiyor. Bir yandan işini kaybetmesi ve aynı anda iş teklifi alması onu allak bullak ediyor. Çünkü teklif edilen iş hakkında hiç bir fikri yok. Bu huysuz adama eşlikçi olmak hiç hoşuna gitmeyecek ancak mali yönden de işsiz kalmayı kaldıracak durumda değil.

Jimmy karakterini ilk iki kitapta sevmemiştim ancak Lena ile kendisi biraz değişti. Zayıf yanlarının ortaya çıkması ile daha bir insani olması sanırım karakteri sevdirdi bana.. Jimmy ve David'in annelerine sinir oldum ve Jimmy'nin aslında derinliğine inince ne kadar farklı olduğuna şaşırdım. Evet Jimmy'nin sevgiyi öğrenmesi ve kendini bulması çok güzeldi. Bu kitapta diğerleri kadar erotizm olmaması beni çok şaşırttı ama bu şekilde daha da sevdim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Online Okuyucular;