2015/12/27

Aşk Yakar Kitap Yorumum / Nefes Serisi #3


Aşk Yakar - Rebecca Donovan 
Puanım 5/5
''Seni sevmek ateşlere atlamaktı bile bile. Seninle ya da sensiz...''

Ne anılar bırakabilir peşini ne de kalbinin derinliklerine gömdüğün o adam… Çünkü aşk yakar, kül eder; onu taşıdığın müddetçe küllerinden yeniden doğar. 

Dünyada oldukça büyük yankı uyandıran Nefes serisinin bu son kitabını elinizden bırakamayacak ve son sayfasına kadar soluksuz okuyacaksınız. 

''Oldukça duygusal ve yürekleri ısıtan bir son. İnsanı daha ilk sayfadan içine çekip sürükleyen bir kurgu. Tek kelimeyle enfes.'' 
(Colleen Hoover, Hopeless - New York Times Bestseller Yazarı) 

''...Uzun zamandır böylesine bir aşk hikâyesi okumadığınıza eminim.'' 
(Guardian)

Bu üçüncü kitabı tamamen aşkla ilgili.. Aradan 2 yıl geçmiş ve Emma Tıp okumak için üniversiteye gitmiş. Ancak hala kabuslar görüyor ve yinede mutlu değil çünkü çok Evan'a çok aşık ve kendi yaptığı hatalar yüzünden ayrılar. Burada tamamen dışa dönük, partiler, arkadaşlar derken Cole ile tanışıyor. Ona aşık değil ancak Cole onun için yara bandı gibi..

Hayat böyle akıp giderken annesinin ölüm haberi üzerine kabuslarının olduğu yere geri dönen Emma, Evan ile karşılaşıyor. Evan'ı cenazede görmesi bitmeyen duygularını arttırsa da Emma çok inatçı bir şekilde onu reddediyor. Ancak Evan'ın onu bırakmaya niyeti yok. Yaz döneminde arkadaşları ile planladığı Santa Barbara tatilinde ortak arkadaşlar edinen iki aşığımızın inişli, çıkışlı ilişkisi ile aşkı mı yoksa inat mı kazanacak.. Mutlu sonlara bayılırım. Bu kitapta karakterlerin gelişimi resmen gözünüzün önünde oluyor. Bir de seriyi benim gibi bekleyip arka arkaya okursanız ki çoğu seride bunu tercih ediyorum. Tadından yenmez...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Online Okuyucular;