2016/01/12

Kayıp Çocuklar - Lilian Carmine


Kayıp Çocuklar - Lilian Carmine
Puanım 5/4
Onları kader bir araya getirdi...
Yine kader mi ayıracak?


17 yaşındaki Joey Gray yeni taşındığı mahallede kendini biraz yalnız hissetmektedir ama hiç beklemediği bir yerde -mezarlıkta!- adı Tristan olan yakışıklı ve gizemli bir çocukla tanışır.
Tristan her zaman mezarlıktadır ve bunun için geçerli bir sebebi vardır...


Çok sıcak bir hikaye olmuş. Paranormal olması gerekiyor aslında ama çokta bu konuda gelişme göstermiyor. Sıcacık bir arkadaşlık ve aşk hikayesi olmuş. 

Hikayeyi sevdim, karakterlere bayıldım. Zaten günümüz dilini kullanarak ölüme falan meydan okumalar nedense eğlenceli geliyor bana ancak paranormal kısmı arttırılabilirdi. Kayıp çocuklar ismini görünce hayaletlerin çoğunlukta olduğu bir kitap olarak düşünmüştüm ama değil.

Joe hayaletleri göremiyor sadece Tris'i görebiliyor ama nedenini kurguda vermemiş. Joe'nun cadı olduğu düşünülüyor ama bu konuda ne eğitim ne araştırma merak bile etmiyor. Yani biri bana cadısın, ham gücün var dese en azından bazı denemeler yaparım. 

Bu hikaye Tristan hayalet olmadan da işlenebilirdi. Romanla fantastik roman arası kalmış bence ama yinede sevdim. Kafa dağıtacak sıcak bir hikaye arıyorsanız tavsiyemdir.




5 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Online Okuyucular;