2016/02/05

Mutfak Cadısı Kitap Yorumum


Mutfak Cadısı - Annette Blair
Puanım 5/3,5
Yakın döneme dek cadılık davalarıyla modern zamanları tersine çeviren Salem kenti, bu kez, kötülük yapan, insanları şeytana yaklaştıran, cazibesine karşı konulmaz cadılarının yerine, insanı yine büyüleyen, ama yaşama da bağlayan tatlı cadılar çıkarıyor karşımıza.
Mutfak Cadısı'nda, Salem'in en çekici mutfak cadısı olan, ancak yemek yapmayı bilmeyen genç bir kadının güzelliğiyle erkekleri nasıl büyülediğine tanık oluyoruz. Mutfakta yemek yerine aşk pişiren Melody'nin kendini yeniden var edişini, parçalanmış bir aileden yarattığı mutluluğu ve kadın cinselliğini keşfini canlı, kıvrak ve büyüleyen bir dille izliyoruz.


Sayfalar arasında yer yer artan heyecana kapılıp, bir an, "Büyü gerçekten var mı?" diye sormadan edemiyor insan.

Boş bir vaktiniz varsa ve okuyacak eğlenceli bir hikaye istiyorsanız okuyabileceğiniz sıcacık bir kitap. Yemek yapmaktan hiç anlamayan Melody yerel TV. kanalına gidip bu işi çok iyi yaptığını söyler ve bir program için anlaşma yapar. Ancak sorun şu ki hem yemek yapmayı bilmiyor hem de öğrenebilecek gibi görünmüyor. Aksi komşusu eşinden ayrılmış Logan ise bu kanalla yapımcı olarak anlaşır. Oğluna çok düşkün olan bu baba kesinlikle bu kadından uzak durmalıdır ancak oğlu ve Melody birbirlerini çok sever.. Okurken çok eğleneceğiniz diaogları olan başarılı bir kitap olmuş. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Online Okuyucular;