2016/02/20

Aşkın Müziği Kitap Yorumum


,

Aşkın Müziği - Kylie Scott
Puanım 5/4
Vegas'ta geçireceği gecenin sabahını hiç de böyle planlamamıştı… Evelyn Thomas'ın yirmi birinci doğum gününü Las Vegas'ta kutlamak gibi büyük planları vardı. 

Ama kesinlikle akşamdan kalma bir halde banyo zemininde uyanmak, otel odasında son derece yakışıklı ve dövmeli yarı çıplak bir adamın varlığı ve parmağında King Kong'u korkutabilecek boyutta bir yüzük bu planlar arasında değildi. Bir de tüm bunların nasıl olduğunu bir hatırlayabilseydi…




Stage Dave grubunun ilk kitabını ve David Ferris'i çok sevdim. Her ne kadar bir rock grubu olsa da grup elemanları çok sevimli.. Buda klasik kötü çocuk algısını bir daha düşünmeme ve tüm kötü çocukları sahiplenmek istememe sebep oldu.

Konusuna gelirsek tanıtımında da olduğu gibi harika geçen bir Vegas gecesinin sabahında Emma kendini tanımadığı bir adamla ve parmağında kocaman bir yüzükle bulur. Ne yaparsa yapsın ne olduğunu hatırlayamaz. Bu yanlışı hemen sessizce çözmesi gerekmektedir. Hemen boşanabilirler değil mi? 

David ise  yalnızlıktan şikayetçi olduğunu ve çok içtiğini hatırlıyor. Ancak evlenmesine neyin neden olduğunu bilmiyor. En azından söylediği bu.. Ancak tabii ki Emma'nın gözlerine bakınca neden evlendiğini görebiliyor.

Emma odadan kaçarcasına çıkıp uçağa bindiğinde kafasında bu sorularla boğuşuyordu ancak uçaktan indiğinde, ailesinden gelen telefonla başının ciddi belada olduğu anlaşılıyor. Evlendiği kişi öylesine biri değil, ünlü rock yıldızı David Ferris.. Her ikisi de bu evliliği bitirmeye kararlı, hayatı altüst olan ve her yerde kameraların saldırısına uğrayan Emma, grup menajerlerinden gelen baskı ve basının ilgisi ile boğuşan David bu kargaşada birbirlerinin farkına varabilecek mi?

Ben hikayeyi çok sevdim. Günahkarlar Turnede Serisinin aksine cinselliğin çok ayrıntılı ve ön planda işlenmediği bir seri bu.. Eee ikisininde yeri ayrı ve tamamen tercihinize göre değişir. Ben her iki seriyi de sevdim. 

Serinin diğer kitapları yorumlarım;
Aşkın Ritmi , Aşkın Şarkısı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Online Okuyucular;